Vaste reizen

Als Transsiberië Express specialist bieden we je veel verschillende reismogelijkheden. Of je nu alleen, met z’n tweeën, met het gezin of met een groepje vrienden reist, er zit altijd wel een reisvorm tussen onze Transsiberië Express reizen die bij jou past.

Groepsreizen

Vind jij het prettig om in een groep te reizen? Onder begeleiding van een Nederlands sprekende reisleider is je reis goed verzorgd en reis je langs de hoogtepunten van de Transsiberische spoorlijn.

Bekijk Groepsreizen

Join-in reizen

Wil jij met de Transsiberië Express reizen, maar liever niet alleen? Sluit je dan aan bij onze join-in reis. Je kunt dan in een klein groepje gelijkgestemden met de Transsiberië Express reizen. Onderweg maak je natuurlijk mooie stops. Hierbij profiteer je van het prijsvoordeel en de gezelligheid van een groep en heb je ook ruimte om je eigen gang te gaan.

Bekijk Join-in Reizen

Individuele rondreis

Zoek je inspiratie voor Transsiberië Express reizen, kijk dan bij onze individuele rondreizen. Je reist dan net als bij de bouwstenen individueel, maar je hoeft niet zelf uit te zoeken welke stops je onderweg wilt doen. We hebben de meest gekozen Transsiberië Express reizen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk Individuele Reizen

Bouwstenen

Het hart van Your Planet ligt bij de bouwstenen. Je kiest zelf welke bouwstenen je voor jouw Transsiberië Express reis zou willen doen en onze reisspecialist gaat voor je aan de slag om een reisvoorstel voor je te maken.  Je hebt je reis op deze manier helemaal zelf in de hand.

Bekijk Bouwstenen