Transsiberië Express

Individuele reis Rusland Transsiberië Express Uitgebreid – 21 dagen

Boek nu deze rondreis
 • Transsiberië
 • 21 dagen
 • 2025

Een uitgebreide vaste reis van Moskou tot Vladivostok: de echte Transsiberië Express.

De enige echte Transsiberië Express

De spoorlijn van Moskou naar Vladivostok is de enige echte Transsiberië Express route. Reis 9288 kilometer dwars door Rusland en ervaar de legendarische treinreis met unieke stops in het fascinerende Rusland.

Transsiberië Express = de unieke Rusland ervaring

Je start de reis in het bruisende hart van Rusland, de hoofdstad Moskou. Van hieruit kan de reis met de Transsiberië Express officieel beginnen.

Bij deze individuele rondreis maak je verschillende stops op door ons zorgvuldig uitgekozen plekken. Zo geniet je van de relaxte sfeer van het reizen per trein, terwijl je onderweg geen enkel hoogtepunt mist.

Bekijk ‘Reisbeschrijving’ voor een uitgebreid reisoverzicht. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Privérondreis

Prijs: €2025 per persoon
Beste reistijd: Van juni t/m september zijn de temperaturen het aangenaamst.

Tip! Ook in de wintermaanden is de Transsiberië Express een aanrader. Dan reis je dwars door het besneeuwde Siberische landschap.

Programma in ‘t kort

Dag 1: Vlucht Amsterdam – Moskou
Dag 2: Moskou: privé-excursie
Dag 3: Suzdal
Dag 4: Suzdal + Nizhniy Novgorod
Dag 5: Nizhniy Novgorod
Dag 6: Kazan
Dag 7: Kazan
Dag 8: Yekaterinburg
Dag 9: Yekaterinburg: privédagexcursie
Dag 10: Treinreis
Dag 11: Krasnoyarsk: privé-excursie
Dag 12: Krasnoyarsk
Dag 13: Listvyanka
Dag 14: Listvyanka+ Irkutsk: privé-excursie
Dag 15: Irkutsk
Dag 16: Treinreis
Dag 17: Treinreis
Dag 18: Treinreis
Dag 19: Vladivostok
Dag 20: Vladivostok
Dag 21: Vlucht Vladivostok – Amsterdam

Dag tot dag beschrijving 21-daagse privérondreis Transsiberië Express

Dag 1: vlucht Amsterdam – Moskou

Je start dit grote avontuur met een vlucht naar Rusland. Je kunt ervoor kiezen om deze vlucht zelf te boeken of dit door Your Planet te laten regelen. KLM vliegt bijvoorbeeld in ongeveer drie uur rechtstreeks van Amsterdam naar Moskou.

Bij aankomst op de luchthaven van Moskou staat een privéchauffeur je op te wachten. Hij brengt je naar een driesterrenhotel vlakbij een metrostation. Met de eenvoudig te gebruiken metro sta je op ongeveer 20 minuten op het Rode Plein. Het hotel bevindt zich in een rustige, groene buurt, vlakbij een openluchtmarkt. Handig om wat souvenirtjes op te pikken.


Dag 2: privétour door Moskou

Vandaag word je bij het hotel opgepikt door een Engelssprekende privégids. Samen reis je per metro naar het centrum en wandel je langs alle hoogtepunten van de stad.

basiliuskathedraal

Je loopt langs het standbeeld van Karl Marx en ziet het beroemde Bolsjoj theater. Je gaat verder naar het Alexanderpark en ziet het graf van de Onbekende Soldaat en de Eeuwige Vlam. Met een beetje geluk kun je hier ook de wisseling van de wacht meemaken.

Hierna ga je naar het hart van Rusland, het Rode Plein. De gids vertelt je uiteraard over alle historische gebeurtenissen die zich hier hebben afgespeeld. Hier zie je de rode muur van het Kremlin, de wereldbekende Basiliuskathedraal, het Lenin-mausoleum, het GUM winkelcentrum en het imposante Nationaal Historisch Museum. Vanaf de brug vlakbij het Rode Plein heb je een prachtig uitzicht over het Kremlin en de Moskva rivier.

Via de beroemde winkelstraat Arbat wandel je verder. De wandeling duurt ongeveer vier uur.  Alle gebouwen zie je van de buitenkant.

Nadien kun je ervoor kiezen om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen. Bezoek het Kremlin of de Basiliuskathedraal, ga een ijsje eten in het warenhuis GUM of verken één van de vele mooie parken in de stad.


Dag 3: museumstadje Suzdal

Vandaag start het treinavontuur. Je vertrekt ‘s morgens vanuit Moskou met de trein naar Vladimir.

Wanneer je tegen de middag aankomt in Vladimir, staat een privéchauffeur je op te wachten. De chauffeur brengt je direct naar het museumstadje Suzdal. Je verblijft hier in een mooi hotel in het historische centrum van de stad. Alle musea en bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Transsiberie Express, SuzdalSuzdal voelt heel landelijk aan, hier kun je genieten van de rust en een heerlijk buitengevoel.

Bezoek de vele musea, kerken en het oude Kremlin. Vroeger was dit Kremlin het ommuurde centrum van de stad. Terwijl alle belangrijkste gebouwen zich binnen de muren bevonden, speelde het “gewone” leven zich af in houten huisjes rondom deze muren.

Om een idee te krijgen van het gewone leven in de negentiende eeuw, kun je een bezoek brengen aan het Museum voor Hout en Architectuur. Hier vind je een mooie verzameling authentieke houten huizen en kerken. De meerderheid van de houten huizen in Suzdal zijn jammer genoeg verwoest tijdens een grote brand. Wat je in het museum ziet, zijn authentieke houten gebouwen die zijn overgebracht van dorpen en steden vanuit heel Rusland.

Suzdal staat verder bekend om de grote hoeveelheid kerken die je er kunt vinden. Men grapt soms dat er in Suzdal meer kerken dan huizen staan.


Dag 4: van Suzdal naar Nizhniy Novgorod

‘s Ochtends krijg je de gelegenheid om verder op eigen gelegenheid door het gezellige Suzdal de slenteren.

Na de middag pikt een privéchauffeur je op aan het hotel en word je naar het treinstation in Vladimir gebracht. Hier stap je op de trein naar Nizhniy Novgorod.

Wanneer je ‘s avonds aankomt in Nizhniy Novgorod, staat een privéchauffeur je op de wachten op het station. De chauffeur brengt je naar een kleinschalig Russisch hotel in het centrum van de stad, vlakbij het plaatselijke Kremlin.


Dag 5: Nizhniy Novgorod, aan de oevers van de Volga en Oka rivier

Vandaag heb je de hele dag om Nizhniy Novgorod op eigen gelegenheid te verkennen. De trein naar Kazan vertrekt pas in de late avond.

Nizhniy Novgorod

In Nizhniy Novgorod kun je het derde Kremlin van de reis bezoeken. Dacht je dat je het na het eerste Kremlin al wel gezien had? Helemaal niet, elk Kremlin heeft een eigen stijl, kenmerkend voor de architect en de stad. Vanuit het Kremlin in Nizhniy Novgorod heb je trouwens een prachtig uitzicht over de Volga rivier.

Om makkelijk van de ene naar de andere kant van de Volga te kunnen, neem je de kabelbaan over de rivier. Terwijl wij met de fiets naar het werk gaan, doen ze dat in Nizhniy Novgorod met de kabelbaan. Het is eens iets anders.

Heb je nood aan wat rust, dan kun je in Nizhniy Novogrod ook heerlijk ontspannen aan de oevers van de Volga of in één van de vele cafeetjes en restaurants.


Dag 6: Kazan, op bezoek bij de Tataren

Wanneer je ‘s morgens vroeg aankomt in Kazan, staat een privéchauffeur je wederom op te wachten. De chauffeur brengt je naar een eenvoudig driesterrenhotel, gevestigd in een klassiek Russisch gebouw op 5 minuten lopen van de metro.

Kazan is een stad die vaak ten onrechte wordt overgeslagen omdat de stad een klein beetje afwijkt van de Transsiberië Express route. We zouden hier uiteraard geen stop plannen, als het niet de moeite waard zou zijn.

KazanTerwijl Kazan ooit in handen was van de Mongolen, is de stad momenteel de officiële hoofdstad van de autonome republiek Tatarstan. Door de aanwezigheid van de vele Tataren is Kazan ook het centrum van de Moslimgemeenschap in Rusland. Daarnaast is Kazan officieel vernoemd tot derde hoofdstad van Rusland, na Moskou en Sint Petersburg.

Het oude Kremlin in Kazan werd in het jaar 2000 opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. Verrassend is ook dat het Kremlin de Kul Sharif moskee herbergt. Hierdoor krijgt het Kremlin van Kazan een meer oosterse uitstraling in vergelijking met de voorgaande Kremlins die je tijdens deze reis kon bezoeken.

Wandel dwars door de stad via de Boumanstraat, de equivalent van de Arbatstraat in Moskou en Nevskystraat in Sint Petersburg. In deze kleurrijke wandelstraat vind je de mooiste gebouwen in de meest verrassende kleurencombinaties.


Dag 7: Kazan

Je hebt vandaag nog een hele dag om op eigen gelegenheid de rest van Kazan te ontdekken.

Bezoek bijvoorbeeld één van de vele musea van Kazan, zoals het Nationaal Museum van de Republiek Tatarstan. Zo kom je op een leuke manier meer te weten over de woelige geschiedenis van Kazan en de autonome regio in Rusland.

De trein naar Yekaterinburg vertrekt tegen de avond.


Dag 8: Yekaterinburg, de grens tussen Europa en Azië

Je rijdt met de trein het Oeralgebergte binnen.

Na de middag kom je aan in Yekaterinburg, de onofficiële hoofdstad van het Oeralgebied. Een chauffeur pikt je op en brengt je naar een sfeervol boutiquehotel in traditioneel Russische stijl.

YekaterinburgWat Yekaterinburg zo speciaal maakt, is dat het vlakbij het Oeralgebergte en net op de grens tussen Europa en Azië gelegen is. In het kleine historische centrum van de stad kun je aan de prachtige gebouwen nog duidelijk zien dat er veel goud uit het Oeralgebergte de stad ingerold is.

Daarnaast is de stad ook bekend om de treurige geschiedenis. Yekaterinburg is immers de plek waar officieel een einde kwam aan de Romanov Dynastie, toen de laatste Tsaar Nikolaas en zijn familie er bruut vermoord werden.

Bij een wandeling door een centrum zul je ook de beruchte Kathedraal op het Bloed tegenkomen. Deze mooie kathedraal werd als herdenkingsplaats gebouwd op de plek waar de laatste Tsaar en zijn familie vermoord werden.


Dag 9: Dagexcursie Romanov klooster & Europa-Azië grens

The Romanovs Monastery Yekaterinburg

Vandaag staat een leerzame excursie naar het Romanov klooster en de Europa-Azië grens op het programma.

Samen met een Engelssprekende privégids en -chauffeur rijd je naar Ganina Yama. Dit kloostercomplex werd gebouwd op de plek waar de lichamen van de laatste Romanovs gevonden werden, nadat ze verborgen werden door de soldaten die hen vermoordden. De gids brengt je het sombere verhaal van de laatste Romanovs en dit belangrijke keerpunt in de Russische geschiedenis.

Wanneer je terugrijdt naar Yekaterinburg, stop je bij het officiële grenspunt tussen Europe en Azië. Hier staat een obelisk en een duidelijke scheidingslijn, zodat je echt met één voet in Europa en de andere in Azië kunt staan. Naar goede Russische gewoonte drink je hier een glaasje bubbels in elk van beide werelddelen.

‘s Avonds vervolg je de treinreis naar Krasnoyarsk.


Dag 10: Transsiberië Express

Dit is de eerste dag die je volledig op de trein zult doorbrengen.

Je slaapt in een vierpersoonscoupé in de tweede klasse. In de coupé bevinden zich vier bedden, waarvan de twee onderste bedden overdag als bank gebruikt worden. Wanneer je met z’n tweeën reist, proberen we steeds een onder- en bovenbed voor je te reserveren. Zo heb je overdag een hele bank voor jezelf.

Het is ook altijd even spannend afwachten met wie je de coupé zal delen. Maar dat is nu net één van de leukste ervaringen van reizen met de Transsiberië Express. Je leert makkelijk nieuwe mensen kennen en krijgt de kans op volop verhalen uit te wisselen. Aan de hand van wat foto’s is het ook leuk om met Russische medereizigers contact te leggen en te tonen vanwaar je komt. Neem ook wat lekkers mee om uit te delen, zo is het ijs onmiddellijk gebroken.

Lees dat ene leuk boek waar je nooit de tijd voor vond en speel een gezelschapsspel. Of geniet gewoon van het waggelende ritme van de trein die je langzamerhand het Siberische landschap inrijdt.


Dag 11: Genieten van de natuur in het Stolby Nationaal Park

Bij aankomst in Krasnoyarsk word je opgewacht door een chauffeur die je naar een mooi viersterrenhotel in het centrum van de stad brengt.

Stolby Nationaal Park uitzicht zomerLater op de dag word je door een Engelssprekende privégids en -chauffeur opgehaald. Samen ga je op verkenning in het ongerepte natuurpark Stolby. Hier kun je na een lange treinrit genieten van de stilte en prachtige uitzichten. Het nationale park is erg groot, maar gelukkig kent je gids het park door en door, waardoor je rechtstreeks naar de mooiste uitzichten en fraaiste rotsen (stolby) begeleid wordt.

Na een wandeling van ongeveer vier uur word je weer afgezet bij je hotel in het stadscentrum.


Dag 12: Krasnoyarsk, hoofdstad van Siberië

De trein naar Irkutsk vertrekt pas aan het begin van de middag. Je hebt dus nog een ochtend om het gezellige centrum van Krasnoyarsk te verkennen.

stadswandeling krasnoyarskTot 1991 was Krasnoyarsk volledig afgesloten voor de buitenwereld vanwege de geheime militaire complexen die er te vinden waren. Nu is Krasnoyarsk een leuke stad die toeristen hartelijk welkom heet. Enkel de sovjet-uitstraling van vele gebouwen verraadt het heftige sovjetverleden van de stad.

Maak een wandeling op de boulevard langs de Yenisey revier en ga op zoek naar de spoorbrug en Paraskeva Pyatnitsa kapel die afgebeeld staan op het briefje van 10 Roebel. Breng ook een bezoek aan Central Park Groky en krijg een leuk beeld van het gewone leven in hartje Siberië.


Dag 13: Irkutsk en het Baikalmeer

Wanneer je aankomt in Irkutsk, brengt een chauffeur je naar een houten chalet aan het Baikalmeer in Listvyanka. Hier heb je de gelegenheid om rustig te ontspannen na bijna twee weken door Rusland te reizen.

Het Baikalmeer is met ongeveer 1640 meter het diepste zoetwatermeer ter wereld. Daarnaast is het bijna even groot als België. Best indrukwekkend dus!

Het kleine dorpje Listvyanka is een populaire vakantiebestemming bij de Russische bevolking. In het weekend en tijdens de vakantieperiodes kan het dus gezellig druk worden op de kade en aan het strand. De ideale plek om Russen lachend en in een ontspannen sfeer te observeren en ontmoeten.

Vermijd je liever de zomerse drukte? Dan kun je een wandeling maken langs de oude Circum Baikal Railway of de bossen in via the Great Baikal Trail.

Transsberië Express, Wandeling in Listvyanka aan het Baikalmeer

Maak ook zeker de korte klim naar Chersky Peak, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het Baikalmeer en de omgeving. Daarna kun je nog even naar de plaatselijke vismarkt om gedroogde Omul te proeven. Een vis die je uitsluitend in het Baikalmeer kunt vinden.


Dag 14: Van Listyvanka naar Irkutsk

listvyanka baikalmeer tour transsiberië express

Tegen de middag haalt een chauffeur je op bij het pension en word je naar een driesterrenhotel in het centrum van Irkutsk gebracht.

Onderweg naar Irkutsk breng je samen met een Engelssprekende privégids een bezoek aan het Taltsy openluchtmuseum. Hier beleef je hoe het leven van de Buryat bevolking er in Siberië vroeger aan toe ging. Je ziet prachtig gerestaureerde houten huisjes, kerken en forten die van overal uit Siberië naar Taltsy gebracht werden. Je keert even terug in de tijd en loopt als het ware door een typisch dorpje uit de 17de-19de eeuw.

In Irkutsk kun je op zoek gaan naar de vele mooie kerken, kathedralen en synagogen. Allemaal in verschillende stijlen en kleuren, waarbij de Kazan Kathedraal met de heldere rode en blauwe kleuren de meest opvallende is.


Dag 15: Irkutsk, het Parijs van Siberië

kerk irkutsk

Vandaag heb je nog de hele dag om Irkutsk verder te verkennen.

Maak een ochtendwandeling langs de Angara rivier en geniet op een zonnige dag samen met de lokale bevolking van de aangename atmosfeer in het park langs de rivier.

Nadien kun je nog een bezoek brengen aan het Volkonsky Huis Museum. De voormalige eigenaar, Sergej Volkonsky, werd verbannen naar Siberië na de Decembristenopstand. Zijn vrouw reisde hem na en de familie heeft vervolgens zeer bijgedragen tot de culturele ontwikkeling van de stad. Bij een bezoek aan het museumhuis word je meegenomen door de geschiedenis van de familie en de stad Irkutsk.

‘s Avonds ga je naar het treinstation voor de langste treinrit naar je reis. De Transsiberië Express naar Vladivostok.


Dag 16 t/m 18: Transsiberië Express

Het langste deel van de treinreis ligt voor je. Drie dagen en nachten zul je doorbrengen in de trein.

Dit deel van de treinreis is het mooiste. Je reist langs bergen en rivieren, steden en kleine dorpjes. Het landschap blijft aantrekkelijk om naar te kijken.

Maaltijden kun je bestellen in de restauratiewagon. Je kunt ook zelf een hapje bereiden met behulp van kokend water uit de samovar die in iedere wagon beschikbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld een bakje noodles bereiden, een kommetje soep en natuurlijk koffie en thee.

Tijdens de langere stops onderweg kun je een kijkje nemen op het perron. Veel stations zijn mooie gebouwen in pastelkleuren. Soms staan er nog standbeelden uit de Sovjettijd op de perrons.

Onze persoonlijke ervaring is dat de tijd voorbij vliegt. Voor je het weet kom je aan in Vladivostok.


Dag 19: Aankomst in Vladivostok

Na een lange treinrit kom je ‘s morgens vroeg aan in Vladivostok, het eindpunt van de Transsiberië Express. Op het treinstation zie je een obelisk terug die het eindpunt van deze legendarische treinreis duidelijk aangeeft. Een privéchauffeur pikt je op en brengt je naar een centraal gelegen driesterrenhotel.

Na 20 dagen reizen door 7 verschillende tijdszones sta je bijna 10.000 kilometer verder aan de andere kant van Rusland. Op de landkaart lijkt dit vaak de andere kant van de wereld, maar wanneer je aankomt in Vladivostok, zul je merken dat dit helemaal niet zo aanvoelt.

C56 duikbootmuseum www.jouwtranssiberiereis.nl

Net zoals Yekaterinburg was Vladivostok tot 1991 niet toegankelijk voor buitenlandse toeristen, omwille van de grote militaire haven.

Om een idee te krijgen van de militaire geschiedenis, kun je een bezoek brengen aan de S-56 onderzeeër. Het museum in de S-56 vertelt het verhaal van een vloot onderzeeërs die Rusland verdedigden tijdens de Tweede Wereldoorlog.


Dag 20: Op ontdekking in Vladivostok

Vandaag heb je een hele dag vrij om Vladivostok te ontdekken.

Vladivostok

Maak een wandeling in het stadscentrum en neem het kabeltreintje naar de Eagle’s Nest. Vanaf dit uitkijkpunt geniet je van een prachtig uitzicht over Vladivostok en de baai “De Gouden Hoorn”.

Wil je ook graag de andere kant van Vladivostok zien? Reis dan over de langste kabelbrug ter wereld naar Russky Island. Hier word je verrast door een grote universiteit, ruwe kliffen en mooie stranden.


Dag 21: Vlucht huiswaarts

De laatste dag van je Transsiberië avontuur is aangebroken. Vandaag vlieg je huiswaarts.

Een privéchauffeur brengt je naar de luchthaven waar je na meer dan drie weken afscheid neemt van het veelzijdige Rusland.

Vanuit Vladivostok kun je met een binnenlandse vlucht terugvliegen naar Moskou om van daaruit verder huiswaarts te reizen.

Eventueel kan deze rondreis verlengd worden door bijvoorbeeld verder te vliegen naar Pyongyang in Noord-Korea. Vraag ons naar de mogelijkheden indien je hierin geïnteresseerd bent.


Het vervoer tijdens jouw reis

Inbegrepen:

 • Je wordt opgewacht door een privéchauffeur bij aankomst in Moskou
 • Privéchauffeur van de stations naar je hotel
 • Privéchauffeurs tussen de verschillende plaatsen die je bezoekt
 • Volledige treinreis Transsiberië Express
 • Privéchauffeur naar de luchthaven van Vladivostok

Het verblijf tijdens jouw reis

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal kunt genieten van alle indrukken die op je af komen, dus zorgen wij voor een goede nachtrust. De hotels waar je zult slapen zijn minimaal van driesterrenniveau.

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen in hotels incl. ontbijt
 • Alle overnachtingen in de trein

Excursies en activiteiten

Om jouw reis nog interessanter te maken hebben we een aantal excursies voor je gepland. Maak je geen zorgen over volgeplande dagen, want er is genoeg vrije tijd om zelf op onderzoek uit te gaan en je reis naar wens in te vullen.

Inbegrepen:

 • Wandeling met privégids door Moskou
 • Dagexcursie met privégids en privéchauffeur naar Romanov klooster & Europa-Azië grens
 • Wandeling met privégids door Stolby Nationaal Park
 • Bezoek met privégids aan Taltsy openluchtmuseum

 

Karakteristieke slaapplaatsen

Je overnacht tijdens de reis in verschillende accommodaties die passen bij de plekken die je bezoekt. Hieronder krijg je een indruk van de accommodaties waar je zult verblijven.


Transsiberië Express

Je slaapt in een vierpersoonscoupé met twee bedden boven en twee bedden onder. Er is een samovar aanwezig waar je gratis kokend water uit kunt tappen. Je kunt rondlopen, lezen in de reisgids, kletsen met je reisgenoten, in de restauratiewagon eten of gezellig een spelletje spelen. De trein stopt regelmatig en je kunt dan even uitstappen.

Transsiberie Express, binnen in de trein Transsiberie Express, binnen in de trein 


Moskou

Je overnacht in een goed driesterrenhotel met moderne faciliteiten. Het hotel ligt net buiten het centrum in een mooie groene buurt, vlakbij een park. Met de metro reis je makkelijk in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Moskou. Het ontbijt is inbegrepen.

hotel moskou transsiberië express hotel moskou transsiberie express hotel moskou transsiberie express


Suzdal

Je verblijft in een traditioneel Russisch hotel vlakbij het Suzdal Kremlin. Alle andere bezienswaardigheden zijn op wandelafstand van het hotel. Ontbijt is inbegrepen.

Transsiberië Express, Rusland, Suzdal, Voorkant van het hotel Transsiberië Express, Rusland, Suzdal, Hotelkamer Transsiberië Express, Rusland, Suzdal, Hotelkamer


Nizhniy Novgorod

Je overnacht in een typisch kleinschalig Russisch hotelletje op wandelafstand van de Wolga rivier en het Kremlin. Te voet verken je makkelijk de andere bezienswaardigheden van de stad. Ontbijt is inbegrepen.

Hotel Nizhniy Novgorod Hotel Nizhniy Novgorod Hotel Nizhniy Novgorod


Kazan

Je slaapt in een eenvoudig driesterrenhotel met goede faciliteiten. Het hotel bevindt zich vlakbij een metrostation, zodat je makkelijk zelfstandig naar het Kremlin van Kazan kunt. Ontbijt is inbegrepen.

Hotel Kazan Hotel Kazan Hotel Kazan


Yekaterinburg

Je verblijft in een gezellig boutiquehotel in het centrum van de stad. De belangrijkste bezienswaardigheden bevinden zich op wandelafstand. Ontbijt is inbegrepen.

receptie hotel yekaterinburg Standard kamer yekaterinburg twin kamer yekaterinburg


Krasnoyarsk

In Krasnoyarsk overnacht je in een mooi viersterrenhotel vlakbij de Yinesey rivier. Je verkent de stad makkelijk te voet vanaf je hotel. Ontbijt is inbegrepen.

viersterrenhotel krasnoyarsk viersterrenhotel krasnoyarsk viersterrenhotel krasnoyarsk


Listvyanka

Je slaapt in een gezellige houten pension aan een rustige dorpsstraat tussen typische Siberische huizen. De accommodatie beschikt over een banya, een Russische sauna. In een paar minuten wandel je naar het Baikalmeer. Ontbijt is inbegrepen.

Transsiberie Express, Hotel Listvyanka aan het Baikalmeer  Transsiberie Express, Hotel Listvyanka aan het Baikalmeer


Irkutsk

Je verblijft in een klassiek driesterrenhotel in het centrum van Irkutsk. Vanuit het hotel kun je al lopend de stad verkennen. Ontbijt is inbegrepen.

Transsiberië Express, Hotel in Irkutsk, Baikalmeer Transsiberië Express, Hotelkamer in Irkutsk, Baikalmeer Transsiberië Express, Hotelkamer in Irkutsk, Baikalmeer


Vladivostok

In Vladivostok overnacht je in een goed driesterrenhotel op wandelafstand van het station. Op slechts enkele minuten sta je aan het water en ook het stadscentrum is makkelijk te voet te bereiken. Ontbijt is inbegrepen.

Hotel Vladivostok Hotel Vladivostok Vladivostok Transsiberië Your Planet

Boek nu deze rondreis ↑ Terug naar boven